Gondoltam megosztom a kollegakkal amit az elmult ket napban szivtam...Hatha mas nem jar igy :)Ez leginkabb elöfordulasi eselykent uj edgecam program vasarlasakor vagy uj prost beallitasakor jelentkezhet.A következö volt a problema..Akarmilyen opcioval adtam ki az programot ertem ezallat lancolt , körkörös , etc.. megallt 2 perc mulva körpozicionalasivegpont hibaval.Hosszas telefonalgatas utan kiderült hogy a következö a helyes.Alapbeallitaskent a siemens gepeknel a türes tul finomra van allitva! Ket parameter-t at kell irni.Csak olyan kezdjen bele aki tudja is mit csinal...!!!! Tovabba geptipusok -tol függöen elterö lehet de az opciok ugyanazok.Sorban...Geptipus : Spinner MVC-11001. Biztonsagi kulcs 3 as helyzetbe.2. CNC ISO MOD.3. Menü select4. IBN5. Maschine daten.6. Kanal MD7. Suchen : parameter 21000 parameter 21010Mind a kettö parameter a körinterpolacio türesert felelös. Mivel elsö körben nem engedi atirni igy ...8. Reset es a T- együttes lenyomasaval feloldodik a zar.9. parameter 21000 : 0.01 eredeti ertek. 0.05 re nyugodtan at lehet irni. parameter 21010 : 0.001 eredeti es szinten nyugodtan 0.01 re lehet modositani.Es csodak csodajara.... nincs hiba többe,es minden funkcioval kiadhato a szerszampalya.
- CNC programozó (Szj: 407151001) - Duális képzés
- CAD - CAM szakirány Gépésztechnikus (Szj: 507151005) - Duális képzés
- Gépi és CNC forgácsoló (Szj: 407151007) - Duális képzés
Személyes ügyfélfogadás, csak telefonos egyeztetést követően!
Név: NCT Akadémia Nonprofit Kft.
Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 7. földszint
Elérhetőség az alábbi telefonszámon: +36 30 242 53 45
- CAD - CAM szakirány Gépésztechnikus (Szj: 507151005) - Duális képzés
- CNC programozó (Szj: 407151001) - Duális képzés
- CNC programozó technológus tanfolyam
- Ellenorsós tanfolyam
- Gépész technikus (Szj: 507151005) - Duális képzés
- Gépi és CNC forgácsoló (Szj: 407151007) - Duális képzés
- Műszaki rajz olvasás
- myNCT Smart Dialog tanfolyam
- NCT CNC gépkezelés és műhelyprogramozói tanfolyam - Ipari szakembereknek