CNC, CAD, CAM, PLC tanfolyam

Rólunk

Az NCT Akadémia története

2010 végén, számos sikeres hazai és világcéghez hasonlóan, az NCT Kft. is saját iskolát alapított NCT Akadémia Közhasznú Nonprofit Kft. néven, azzal a nagyratörő közhasznú céllal, hogy részt vállaljon egy munkaerőhiánnyal küszködő sikeres iparág munkaerő utánpótlásának biztosításában. Tevékenységünk fókuszában a felnőttképzés, átképzés áll, de célunk a szakmai oktatást végző tanárok magas szintű továbbképzése is.

Az NCT Akadémia nonprofit vállalkozás, de az NCT számára hatalmas segítséget, sőt hasznot jelent az NCT termékek megismertetése a leendő technológusok, gépbeállítók, gépkezelők részére és az NCT termékeinek, a vállalat szakmai hírének terjesztése a CNC gépek leendő felhasználói körében az akadémia által. Ez az együttműködés további előnyöket jelent mindkét fél számára azzal, hogy az akadémia munkatársai belelátnak, sőt helyenként bele is szólnak az NCT fejlesztési munkájába, míg az NCT Kft. mindig a legfrissebb termékek, szoftverek átadásával támogatja az akadémia munkáját.

Az OKJ-s szakképzéseink mellett számos hiányszakma megújításába, akkreditálásába (FAT) kezdtünk bele, melyeket az ipari környezet igényeinek megfelelően folyamatosan naprakészen tartunk és korszerű szakmai tartalommal töltünk meg. Ezek közül a legnépszerűbbek a CAD/CAM, CNC programozó technológus és a CNC gépkezelő szakmák.

Rendszeresen megrendezzük a középiskolások számára az „Országos CNC programozás és gépkezelés versenyt”. 2012-ben a verseny végre minden tekintetben belépett a 21. századi online világba. Az elődöntő új formában, interneten keresztül, online interaktív módon zajlott le, ezzel készültünk elő, egy nagyobb, az ország határain túlnyúló nemzetközi CNC versenyre.

A nyári gyakorlaton lévő főiskolások (BSc), illetve egyetemisták (MSc) 4-6 hetes munkáját is az NCT akadémia koordinálja az NCT részére. Ezek a fiatalok már a kezdetektől fogva konkrét NCT-s projektekben vesznek részt.

Útjára indítottuk a Tudásbázisunkat. A fórumunkon mindenkinek lehetősége van szakmai kérdések feltételére, a meglévő adatbázis használatára (online vizsgalapok, rajzalbumok, oktatói videók, plakátok stb.).

Újdonság az NCT 300-as szimulátor család ingyenes letöltési lehetősége az NCT honlapjáról. Önnek csak regisztrálnia kell az akadémia honlapján http://nctakademia.hu és máris letöltheti az NCT 200, NCT 300 -as szimulátor család oktatási változatát, ami mindenben tökéletesen azonos az NCT vezérlő kezelői, programozói, tesztelői felületével, csupán a szerkeszthető mondatszámot korlátoztuk 50-re és a ki- és betöltés lehetőségét vettük ki a szoftverből. Kifejezetten arra tettük a szimulátort alkalmassá, hogy a CNC programozásában és kezelésében megtanult fogásokat, ismereteket a diákok otthon a számítógépükön, valódi szoftver környezetben gyakorolhassák.

Ha Önnek kiválóan képzett szakemberre van szüksége a CNC forgácsolás terén, vagy szeretné, ha a munkatársainak tudása biztosabb alapokra kerüljön, esetleg szeretné megismerni az NCT 200 vezérlőcsaládot, a legjobb választás az Ön számára az NCT Akadémia.

Oktatóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a CNC, CAD/CAM és forgácsolási technológia oktatása terén. Nálunk nem szégyen, ha valaki kérdez. Nálunk nem az idő eltöltése a cél, hanem a tudás átadása. Látogassa meg a honlapunkat! Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot Oláh Andreával az NCT Akadémia igazgatójával! 

 

Bejelentkezés
Regisztrálás
Ügyfélfogadási idő

Személyes ügyfélfogadás, csak telefonos egyeztetést követően!

Kapcsolat

Név: NCT Akadémia Nonprofit Kft.
Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 7. földszint
Elérhetőség az alábbi telefonszámon: +36 30 242 53 45

Kulcsszavak
Facebook oldalunk